СВЯТ БЕЗ КЛЮЧОВЕ, КОДОВЕ И КАРТИ!
Планът на BIODIT за следващите две години е да навлезе в Испания - най-големият пазар за хотелски услуги в Европа. Сумата, набрана от пазара, ще бъде инвестирана основно за маркетинг и продажби на продукти.
Да бъдеш първи винаги
BIODIT е водеща високотехнологична компания, която специализира в разработката и производството на системи за сигурност, контрол на достъп и работно време, базирани на биометрична идентификация. Иновативните й системи, обединяват най-съвременните технологии за идентификация и удостоверяване на самоличност чрез разпознаване на пръстови отпечатъци. Нейна е разработката на първата в света безжична биометрична система за заключване - WBLS® (Wireless Biometric Locking System), която не изисква окабеляване, предварително инсталиране, строителство или ремонтни дейности. Със своите иновативни продукти BIODIT дава по-удобен и сигурен начин за достъп до производства, хотелски стаи, офиси, бизнес центрове, болници, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др. Само за последните 18 месеца, над 5% от производствените предприятия с над 200 служителя в България, вече използват системите на BIODIT. Над 25 000 е броят на служителите, които всеки ден достъпват работното си място само с пръстов отпечатък. Хотели в Испания и България вече работят със системата за достъп до хотелски стаи. Над 92% от гостите споделят положителни впечатления от работата си със системата. Компанията много бързо доказа качеството и ефективността на продуктите си и се превърна в пазарен лидер с над 75% пазарен дял на продадените биометрични устройства за 2019 г. в България.

През 2014 - 2015 г. стартирала като технологичен стартъп, 3 години по-късно българската компания за биометрични системи BIODIT излиза за публично предлагане на .

“Нашата технология е една от малкото, която е GDPR Compliance, не съдържа личните или биометричните данни на клиентите. Когато инсталираме системата на сървъра на дадена компания, тя не работи с личните данни на клиентите, в системата се съдържат математически числа – нули, единици и кодове. Хубаво е хората да знаят, че технологията, която използваме, ги защитава и отговаря на всички европейски регулации“, уточни изпълнителният директор
1 000 000 BGN
набран капитал
387
акционери
1 .9500 BGN
последна цена
-
най-добра оферта купува
“Всички набрани средства от пазара ще използваме за реализиране на следващата стъпка от развитието на компанията - навлизането на пазара в Испания, където вече имаме успешно реализирани проекти.”
Юлиан Софрониев
CEO, BIODIT
искате да инвестирате
1 000 000 BGN
набран капитал
387
акционери
1 .9500 BGN
последна цена
-
най-добра оферта купува
научи повече за beam
Научете повече за ползите от инвестирането в най-вълнуващите днес компании на водещия световен пазар на растеж.
прочетете повече
още истории
HR CAPITAL – ИНВЕСТИЦИИ В ДИГИТАЛНОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ
Инвестиционна компания, основана от Христо Христов, която залага на бъдещето на технологичната иновация и дигиталната икономика, marketplace и e‑commerce дигитални бизнеси.
ДРОНАМИКС КЕПИТЪЛ – ТРАНСПОРТНИТЕ УСЛУГИ НА БЪДЕЩЕТО
Разработване на безпилотни самолети и предлагане на новаторска транспортна услуга за трансграничен превоз на товари.
СМАРТ ОРГАНИК - ВКУСЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Производство на естествени, непреработени и запазили ценните си качества храни, които са достъпни и лесни за употреба.
INFINITY CAPITAL - Модерният дом е сбъдната мечта
Стратегически покупки и придобивания на високодоходни недвижими имоти във всички сектори на имотния пазар в България.
ИМПУЛС I - ИНВЕСТИЦИИ В РАСТЯЩИ КОМПАНИИ
SIN CARS INDUSTRY - за по-иновативен и зелен свят
Българският производител на електромобили влиза в конкуренция със световни марки
направете следващата стъпка
Разгледайте тези полезни ресурси, за да подкрепите вашите решения за растеж на бизнеса
На правилния етап ли сте за beam?
Направете нашия бърз онлайн тест, за да получите по-ясно разбиране за следващите стъпки, които може да са подходящи за развитието и растежа на вашата компания.
Ръководство за предприемачи
Изтеглете най-новата ни публикация, за да получите практически поглед върху това дали, кога, защо и как да направите IPO.
Започнете сега: Направете запитване за финансиране на вашия бизнес чрез beam
Попълнете формата по-долу, за да получавате полезна информация за финансиране на растежа на компанията чрез beam и Българска фондова борса.
Име*
Фамилия*
Компания*
Email*
Позиция
Телефон
Искате ли да получавате актуална информация, покани за събития и новини от Българска фондова борса?
Искате ли да получавате актуална информация, покани за събития и новини за малки и средни компании?
Искате да инвестирате в компании на beam?
Научете повече за ползите от инвестирането в най-вълнуващите български компании на водещия пазар за растеж.
прочетете повече