СВЯТ БЕЗ КЛЮЧОВЕ, КОДОВЕ И КАРТИ!
Планът на BIODIT за следващите две години е да навлезе в Испания - най-големият пазар за хотелски услуги в Европа. Сумата, набрана от пазара, ще бъде инвестирана основно за маркетинг и продажби на продукти.
Да бъдеш първи винаги
BIODIT е водеща високотехнологична компания, която специализира в разработката и производството на системи за сигурност, контрол на достъп и работно време, базирани на биометрична идентификация. Иновативните й системи, обединяват най-съвременните технологии за идентификация и удостоверяване на самоличност чрез разпознаване на пръстови отпечатъци. Нейна е разработката на първата в света безжична биометрична система за заключване - WBLS® (Wireless Biometric Locking System), която не изисква окабеляване, предварително инсталиране, строителство или ремонтни дейности. Със своите иновативни продукти BIODIT дава по-удобен и сигурен начин за достъп до производства, хотелски стаи, офиси, бизнес центрове, болници, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др. Само за последните 18 месеца, над 5% от производствените предприятия с над 200 служителя в България, вече използват системите на BIODIT. Над 25 000 е броят на служителите, които всеки ден достъпват работното си място само с пръстов отпечатък. Хотели в Испания и България вече работят със системата за достъп до хотелски стаи. Над 92% от гостите споделят положителни впечатления от работата си със системата. Компанията много бързо доказа качеството и ефективността на продуктите си и се превърна в пазарен лидер с над 75% пазарен дял на продадените биометрични устройства за 2019 г. в България.

През 2014 - 2015 г. стартирала като технологичен стартъп, 3 години по-късно българската компания за биометрични системи BIODIT излиза за публично предлагане на .

“Нашата технология е една от малкото, която е GDPR Compliance, не съдържа личните или биометричните данни на клиентите. Когато инсталираме системата на сървъра на дадена компания, тя не работи с личните данни на клиентите, в системата се съдържат математически числа – нули, единици и кодове. Хубаво е хората да знаят, че технологията, която използваме, ги защитава и отговаря на всички европейски регулации“, уточни изпълнителният директор
1 000 000 BGN
набран капитал
375
акционери
1 .5200 BGN
последна цена
1 .5200 BGN
най-добра оферта купува
“Всички набрани средства от пазара ще използваме за реализиране на следващата стъпка от развитието на компанията - навлизането на пазара в Испания, където вече имаме успешно реализирани проекти.”
Юлиан Софрониев
CEO, BIODIT
искате да инвестирате
1 000 000 BGN
набран капитал
375
акционери
1 .5200 BGN
последна цена
1 .5200 BGN
най-добра оферта купува
научи повече за
Научете повече за ползите от инвестирането в най-вълнуващите днес компании на водещия световен пазар на растеж.
прочетете повече
още истории
ИМПУЛС I - ИНВЕСТИЦИИ В РАСТЯЩИ КОМПАНИИ
SIN CARS INDUSTRY - за по-иновативен и зелен свят
Българският производител на електромобили влиза в конкуренция със световни марки
направете следващата стъпка
Разгледайте тези полезни ресурси, за да подкрепите вашите решения за растеж на бизнеса
На правилния етап ли сте за ?
Направете нашия бърз онлайн тест, за да получите по-ясно разбиране за следващите стъпки, които може да са подходящи за развитието и растежа на вашата компания.
Ръководство за предприемачи
Изтеглете най-новата ни публикация, за да получите практически поглед върху това дали, кога, защо и как да направите IPO.
Започнете сега: Направете запитване за финансиране на вашия бизнес чрез
Попълнете формата по-долу, за да получавате полезна информация за финансиране на растежа на компанията чрез и Българска фондова борса.
Име*
Фамилия*
Компания*
Email*
Позиция
Телефон
Искате ли да получавате актуална информация, покани за събития и новини от Българска фондова борса?
Искате ли да получавате актуална информация, покани за събития и новини за малки и средни компании?
Искате да инвестирате в компании на ?
Научете повече за ползите от инвестирането в най-вълнуващите български компании на водещия пазар за растеж.
прочетете повече