FROM RACING TO THE FUTURE
SIN CARS INDUSTRY, чрез електромобилите L CITY, планира експанзия на европейските и световни пазари. Компанията предлага решение за бизнеса и техните доставки. Сумата, набрана от пазара, ще бъде инвестирана за започване на серийно производство.
ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА БЪДЕЩЕТО
SIN CARS INDUSTRY е водеща високотехнологична компания в сферата на спортните и състезателни автомобили. Доказателства за натрупания опит и успешната реализация на компанията са: създаденият първи български спортен автомобил SIN R1; хомологация за GT4 шампионата и многократни победи в него и продажби на 3 континента. След близо 10 години тестване, прототипване, участия в състезания и многобройни изложения, марката SIN CARS INDUSTRY стана разпознаваема не само в Европа, но и в Австралия, и Америка. През 2016 г. компанията получи европейско одобрение за производител на автомобили.

Натрупаният опит в производството на спортни автомобили е пренесен в създаването на по-масов продукт. През 2018 г. SIN CARS INDUSTRY пое в нова посока с производството на мултифункционалната градска платформа L CITY, насочена към разширяващия се пазарен дял на електромобили и опазването на околната среда. Урбанизацията в големите градове води до нарастваща необходимост от „зелена“ система за движение, особено в централните градски зони. дружеството ще се фокусира върху производство на електрически автомобили основно за Западна Европа. Първите коли ще са за доставки в градска среда, т.нар. last-mile delivery.

“Стартирахме от състезателните писти в Англия, преминахме през многобройни подиуми в GT4 сериите. Спечелихме III-то място в европейския шампионат с български отбор и български пилот. Сбъднах една от мечтите си да поставим България на достойно място в моторспорта. Сега аз и екипът ми влагаме целия ни опит и знания в реализирането на електромобилите L CITY“, заяви изпълнителният директор на компанията инж. Росен Даскалов.
2 000 000 BGN
общ набран капитал
2 000 000 BGN
ipo
433
акционери
0 .4920 BGN
последна цена
-
най-добра оферта купува
“Смятаме, че сме готови да дадем старта на нашето масово производство чрез първично публично предлагане на пазара към БФБ.”
инж. Росен Даскалов
CEO, SIN CARS INDUSTRY
за инвеститори
2 000 000 BGN
общ набран капитал
2 000 000 BGN
ipo
433
акционери
0 .4920 BGN
последна цена
-
най-добра оферта купува
научи повече за beam
Научете повече за ползите от инвестирането в най-вълнуващите днес компании на водещия световен пазар на растеж.
прочетете повече
още истории
BOLERON – ДИГИТАЛНИЯТ ЛИДЕР В ЗАСТРАХОВАНЕТО
Застрахователна платформа, която дигитализира застраховането и предоставя на клиентите си бърз, лесен и прозрачен онлайн процес за сключване на разнообразни видове застраховки от различни застрахователи
ЛОГОС-ТМ – ИНДИВИДУАЛНО ФИНАНСОВО РЕШЕНИЕ
Лесен достъп до финансиране за микро и малък бизнес, ново стартиращи компании, предприемачи и физически лица
ИПОТЕХ СОФКОМ АД – ТЕХНОЛОГИЯТА В КРЕДИТИРАНЕТО
Революция в кредитната индустрия, чрез използване на иновативни технологични решения
ЕЛМАРК –МАРКАТА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
Водещ европейски доставчик на решения за електричество и осветление
МЕЛИФЕРА АД – ИНОВАЦИИ ВЪВ ФУНКЦИОНАЛНИТЕ ХРАНИ
Производство на специализирана храна с функционални ползи и иновативното приложение на био български пчелен мед в комбинация с други суперхрани
ITF GROUP – ФИНТЕХ КОМПАНИЯ С АМБИЦИЯ
Технологични решения за подобряване на клиентското обслужване в сферата на краткосрочното потребителско кредитиране
▾ покажи още ▾
направете следващата стъпка
Разгледайте тези полезни ресурси, за да подкрепите вашите решения за растеж на бизнеса
На правилния етап ли сте за beam?
Направете нашия бърз онлайн тест, за да получите по-ясно разбиране за следващите стъпки, които може да са подходящи за развитието и растежа на вашата компания.
Ръководство за предприемачи
Изтеглете най-новата ни публикация, за да получите практически поглед върху това дали, кога, защо и как да направите IPO.
Започнете сега: Направете запитване за финансиране на вашия бизнес чрез beam
Попълнете формата по-долу, за да получавате полезна информация за финансиране на растежа на компанията чрез beam и Българска фондова борса.
Име*
Фамилия*
Компания*
Email*
Позиция
Телефон
Искате ли да получавате актуална информация, покани за събития и новини от Българска фондова борса?
Искате ли да получавате актуална информация, покани за събития и новини за малки и средни компании?
Искате да инвестирате в компании на beam?
Научете повече за ползите от инвестирането в най-вълнуващите български компании на водещия пазар за растеж.
прочетете повече